Kansanlauluja meiltä ja muualta (matala)(cto,pf)

I 9790550150850
Hinta: 30,00 €
Varastossa
Kauan toivottu Kansanlauluja meiltä ja muualta -kokoelma sisältää tunnetuinta kansanlauluaarteistoa yhteensä 76 kansanlaulua suomesta, ruotsista sekä englanninkielisistä maista: Englannista, Skotlannista, Irlannista, Walesista, Amerikasta ja Australiasta. Ovathan suomi, ruotsi ja englanti ne kaikkein tutuimmat kielet suomalaisen koulujärjestelmän läpikäyneelle, mikä palvelee parhaiten laulunopiskelua: oppilas hallitsee kieltä jo valmiiksi.

Tutut ja helposti omaksuttavat laulusävelmät auttavat myös nuotteja osaamatonta laulajaa laulamisen alkuun. Sovitusten piano-osuus tukee hyvin laulajaa olematta kuitenkaan liian yksinkertainen tai persoonaton. Näin ollen Kansanlauluja meiltä ja muualta palvelee kaikkia laulajia, monissa tilanteissa, aloittelevasta harrastajasta aina rutinoituneimpaan ammattilaiseen saakka.

Kokoelma on laadittu erityisesti aloittelevan lauluopiskelijan tarpeisiin, mutta se tarjoaa sopivaa ja käyttökelpoista ohjelmistoa juhliin, jumalanpalveluksiin, iltamusiikkeihin, sävelhartauksiin, kirkkokonsertteihin, kuten myös kotimusisointeihin.

Tämä versio soveltuu parhaiten kotimusisointiin ja yhteislaulukäyttöön.

Yksinlaulu- ja duettosovituksia perinteisistä kansanlauluista
Laulun ammattilaisille ja harrastajille.

- 76 laulua, joista 5 duettoa, matalalle (basso, altto) lauluäänelle ja pianolle sekä muille soittimille
- Vieraskielisten laulujen suomennokset
- Pehmeäkantinen liima-lankasidonta, laminointi
- 144 sivua A4-kokoa ja tekstit selkeällä, isolla fontilla
Kansanlauluja meiltä ja muualta (matala)(cto,pf)