Sarvela
Arieli-satu yhdelle pianolle ja kolmelle soittajalle (6ms,CD)

M 550013780
Hinta: 20,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 vrk.
Pianopedagogien suosikki valtakunnallisessa pianoseminaarissa 2016.

"Arieli-satu on raikas ja mukaansa tempaava sävellys kuudelle kädelle. Siinä on tarttuva melodia, joka toistuu läpi teoksen tunnelmasta toiseen. Tällaista materiaalia on julkaistu vähän. Uskon, että Arieli-satu löytää nopeasti tiensä mm. musiikkiopistojen ohjelmistoon. Teos on hyvin pianistinen ja kolmelle soittajalle sopivan haastava. " - Pianonsoiton ja pianopedagogiikan lehtori Eeva Sarmanto-Neuvonen

Monikätisiä teoksia yhdelle pianolle on rajoitetusti saatavana. Tämä kolmen pianistin yhdellä pianolla soitettava kappale on sävelletty tätä tarvetta silmällä pitäen. Teoksesta on myös pedagogista apua soitonopettajalle hänen halutessaan tarjota oppilailleen mahdollisuuden soittaa kamarimusiikkia.

Arieli-satu soveltuu soittajille, jotka ovat perustasolla 2-3. Keskimmäinen soittaja käyttää pedaalia ja pedaalimerkinnät ovat nuotissa selkeästi esillä. Teos voidaan esittää myös siten, että soitetaan vain kolme viimeistä sivua, jolloin pienemmätkin pianistit voivat omaksua kappaleen helpommin.

Nimensä sävellys on saanut kantaesittäjiensä etunimistä Ari, Elisa ja Satu.
Arieli-satu yhdelle pianolle ja kolmelle soittajalle (6ms,CD)