>

Kinnunen
Karita Mattila - Korkealta ja kovaa

I 9789510410707
Hinta: 32,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 vrk.
Raila Kinnusen Karita Mattila korkealta ja kovaa on komea henkilökuva maailman oopperatalojen lavat valloittaneesta laulajasta. Korkealta ja kovaa on kertomus suuresta intohimosta, lahjakkuudesta ja peräänantamattomasta työnteosta, huumoria unohtamatta.

Karitan motto kirjahankkeessa kuului: tehdään mun näköinen kirja, kertoo Raila Kinnunen teoksestaan.

Harvoin haastatteluja antanut laulaja päästää lukijan kulissien taakse. Karita Mattila kertoo kirjassa unohtumattomista kohtaamisista, sattumuksista ja kollegoista uransa varrella. Puheenaiheiksi nousevat myös valinnat, joita hän on joutunut urallaan tekemään.

Laulu. Antanut elämän (ja elannon) kirjaimellisesti ja muokannut, muovannut minut ihmisenä. Vienyt ympäri maailmaa. Antanut kaiken. Ottanut paljon, vaatinut sitäkin enemmän.
Palkinnut sanoinkuvaamattomalla onnella, tyydytyksen tunteella, taivaita syleilevällä ilolla. Tyrmännyt ja kasvattanut vastoinkäymisillä, pettymyksillä, takaiskuilla, epäonnistumisillakin. Vapauttanut komplekseista, tuottanut niitä. Turpiin on tullut, ja aina vain on tämä likka noussut! Taas on jatkettu eteenpäin, kirjoitti Karita Mattila sähköpostiviestissään Raila Kinnuselle talvella 2015.

Karita Mattila - Korkealta ja kovaa